Praktisch

De meest gesteld vragen op een rijtje

• Moet mijn partner meekomen?

Meestal probeer ik om zeker in het eerste gesprek een koppel of een gezin samen te zien. Op deze manier krijg ik een volledig beeld van de situatie. Als dat niet kan, hebben mensen daar vaak een hele goeie reden voor. Je kan dan toch individueel komen en stilstaan bij wat jou dwarszit. Als we beslissen om de samenwerking verder te zetten, zullen we ook samen beslissen hoe de therapie er verder zal uitzien. 

• Is mijn gesprek veilig bij jou?

Uiteraard. Mijn beroepsgroep valt onder de categorie waarbij beroepsgeheim gehouden is. Dit is één van de pijlers ik erg belangrijk vind. 

• Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 50 minuten en we voorzien nog 5 minuten om een volgende afspraak te maken.

Prijs

70 euro per sessie.
We rekenen af na elke sessie.

Er is geen terugbetaling voorzien vanuit het RIZIV gezien ik geen psycholoog ben.

Verschillende mutualiteiten voorzien wel een terugbetaling voor psychotherapie als extra voordeel voor hun leden. Deze terugbetaling is afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit. Als erkend psychotherapeut, kom je bij mij in aanmerking voor een terugbetaling. Bekijk zeker de voorwaarden van jouw mutualiteit op hun website en vraag me hiernaar. 

Afspraak

De sessie gaat altijd door op afspraak én tijdens de daguren. Ik spendeer de avond graag bij mijn lief en mijn kinderen. Je maakt een afspraak via mail of bij de vorige afspraak. 

Als de afspraak niet kan doorgaan? 

Als de afspraak niet kan doorgaan, bel je deze zo snel als mogelijk af. Zo kan ik misschien nog iemand anders helpen. Ik hanteer een verzuimbeleid en bijhorende vergoeding.

Niet opdagen op de afspraak zonder annuleren
Het volledig bedrag van de sessie wordt aangerekend. Je ontvangt een betaalverzoek via mail, Whatsapp of SMS.

Annuleren van de afspraak binnen de 48 uur
Er wordt 45 euro verzuimvergoeding aangerekend. Je ontvangt een betaalverzoek via mail, Whatsapp of SMS.

In geval van overmacht zoals een ongeval, wordt de verzuimvergoeding niet aangerekend. Ziekte behoort niet tot overmacht.