Rebelle meets rebel - In gesprek over Emotionele Arbeid

Rebelle, wat een toffe naam! De naam is net veranderd, lucky me, denk ik bij mezelf. Dat ik voor een organisatie met een geweldige naam mijn passie mag delen. De passie voor een evenwaardige, gelukkige relaties.

Ik voel me zelf wel vaker een rebel. En als ik dat niet voel, weet ik dat er iets mis zou kunnen zijn. Dan is mijn engagement weg, mijn inspiratie, mijn liefde,...

Als de rebel in mezelf slaapt, gaan er alarmbellen af. De alarmbellen van vermoeidheid van zorg opnemen en duizend en één kleine dingen regelen. Door scha en schande leerde ik voor mezelf zorgen, om liefdevol te communiceren over mijn noden, mijn kwaadheden en mijn angsten. Door de relatie met mezelf duidelijk te maken voor mezelf en mijn lief, komen andere dynamieken naar boven met hem: dynamieken van zorg ontvangen, van samen verantwoordelijkheden nemen, van mogelijkheden,...

Hoe jij die dynamieken in jouw relatie kan leggen, vertel ik graag op 25 mei in cc Maasmechelen.

See you!

Liefs,

Vanessa

https://www.rebelle-vzw.be/activiteiten/gespreksavond-emotionele-arbeid-met-vannessa-cluckers