Autisme in je partnerrelatie?

Vaak merken mensen in een relatie met een persoon met ass dat het een uitdaging is om elkaar goed te begrijpen. Zo kunnen jullie geconfronteerd worden met misverstanden in communicatie, moeilijkheden bij het herkennen en aanvoelen van elkaars emoties, onduidelijke of onuitgesproken verwachtingen, … . Dit kan leiden tot frustraties, ruzies, stress, conflicten, … bij beiden.

Jullie hadden dit wellicht anders verwacht bij de start van je relatie. Jullie dromen van een relatie zonder spanning en willen graag afgestemd kunnen reageren op elkaar? Het goede nieuws is dat dat mogelijk is!

Koppelreeks

Vanuit onze expertise bieden Anneleen Repriels van @Asspriatie en ikzelf een vormingsreeks over ass en relaties. We kiezen voor een koppel-aanbod, omdat je op deze manier samen engagement opneemt voor je relatie. Samen hieraan werken zorgt voor meer verbinding en levert de beste resultaten op.

Als koppel ontdekken jullie samen wat werkt om tot meer begrip en relationele intimiteit te komen.

Wij streven naar:

·      bevorderen van communicatie tussen partners

·      inzicht in autisme en het effect ervan op jullie        partnerrelatie en jullie seksualiteit

·      verhogen van begrip tussen partners

·      verhogen van relationele kwaliteit

De koppelreeks is bedoeld voor volwassenen in een relatie waarbij één van de partners autisme heeft of een vermoeden van autisme.

Actief en praktisch

We bieden 4 vormingsavonden aan in een groep van gemotiveerde koppels.

We geven duiding rond hoe verschillende thema’s werken in een relatie. Jullie beslissen zelf hoe actief jullie participeren.

Praktisch

De eerstkomende data zijn 20.02.2024 - 27.02.2024 - 05.03.2024 - 12.03.2024.

Schrijf je in